Támogasd a bloggertMég Ninaa találta ki ezt az ötletet és ő is a Támogasd a bloggert! megalapítója. Neki köszönhető, hogy ez a csoport létrejött és hogy tényleg egy támogató csoport legyen ebből és nem csak úgy legyen. 

Többféle bloggerekkel vannak tele a facebook csoportok, ahová be tudod tenni az aktuális bejegyzéseidet, tartalmaidat (legyen az blogposzt, közösségi média poszt stb.) Eleinte elég egy pár sor bemutatkozás, utána mehet a linkek megosztása, amellyel még csak nem is lenne gond. De, ahogy sok csoportban is látom, ez minden de nem támogatják egymást sehogyan, ami szerintem elég szomorú is. Ritkán megesik, hogy benézünk egymáshoz és elolvassuk az aktuális bejegyzést, de kommenteket alig ha kapunk. Ez a Támogasd a Bloggert csoport egészen más, mint a többi.

Kinek ne esne jól egy kis kedvesség, kommentelés hogy elolvastuk a blogját és ráadásul hozzászólást is kap érte? Jól hangzik nem? Igen! Valljuk be, hogy sokan és a legtöbbjük nem kapnak visszajelzést egy-egy bejegyzéséért, így sokszor a blogger feleslegesnek érzi a munkáját, mégis ennek ellenére sokan szeretnek írni, blogolni és nem hagyják abba ennek ellenére sem. De, a legtöbb csoportokban ahol lehet hirdetni az aktuális írásaidat, gyakran nem kap/kapunk semmilyen reakciót, legfeljebb egy-egy lájkot.  

Támogasd a bloggert facebook csoportunk abszolút NEM ILYEN! Nem csak hirdetésekből áll az egész, hanem igenis támogatóan írunk egymás blogjához, instagramjához, facebookhoz ha azt külön kéri is. Nem csak lájkolgatunk, hanem tényleg elolvassuk, kap kommenteket oda, ahová kéri az illető. Fontosnak tartjuk a minőséget, ugyanakkor örülünk a mennyiségnek és annak is, ha jönnek újabb és újabb tagok akik szintén e-fajta közösséghez szeretnének csatlakozni és nem csak hirdetésé a főszerep, hanem tényleg elolvassuk egymást írását.

Van egy instagram csoportunk is, amelyet most kezdünk igazán beindítani. 

Megtetszett?
Akkor gyere és csatlakozz hozzánk!Facebook
Támogasd a bloggertInstagram

 

Klaudi

0 Megjegyzések