Sziasztok!

Hoztunk egy év végi összegző kérdéssort, amit közösen a From Ninaa bloggerével dobtunk össze. Ez egy egyszerűen kitölthető évösszegző, arra az esetre, ha neked is nehezebb összeírni, hogy mi is történt idén. Személyes és bloggal kapcsolatos kérdések is lesznek benne, reméljük tetszeni fog.


Itt vannak a kérdéssorok, ha esetleg valaki elvinné:

1.Írj néhány szót a 2022-es évedről! (Pl.: pozitív, Boldog, Szép, Boldogtalan, Rossz, stb.)
2.Válasz egy témát ami a legjobb volt az évben, lehet az egy könyv, sorozat, utazás, élmény stb. Írd le mit éreztél akkor, mi tetszett és mi nem.
3.Milyennek képzelted a 2022-es évedet?
4.Mi az ami megvalósult belőle?
5.Milyen nehézségeken kellett keresztül menned idén?
6.Mi az amit megbántál, hogy megvetted akkor, de most már egyáltalán nem?
7.Milyen helyeken jártál idén és melyiket ajánlanád a leginkább?
8.Mi az, amire a legbüszkébb vagy?
9.Mi a legemlékezetesebb élmény, amiben 2022-ben részed volt?
10.Mit gondolsz, mennyire volt eredményes a 2022-es éved?
11.Milyen az idei, 2022-es év blogstatisztikád? (Hány blogposzt született, melyik volt a legolvasottabb, melyik a te kedvenced stb.)
12.Mi az amit 2022-ben nem tudtál véghez vinni, de szeretnéd átvinni a 2023-as évre?
13.Fogadalom. Mint tudjuk, hogy általában az emberek tesznek fogadalmat. Te mit gondolsz erről, mi a véleményed? Teszel fogadalmat idén?
14.Mi a te 2023-as álmod?
15.Mik a terveid a blogolás terén? Lesznek továbbra is posztok?
16.Van olyan étel amit soha nem kóstolnál meg, akkor sem, ha már többen is ajánlották azt?
17.Milyen céljaid, terveid vannak a bloggal kapcsolatban 2023-ra? Kipróbálsz valami új közösségi média platformot vagy esetleg jobban kihasználod azokat, amiken most jelen vagy?
18.Furcsa kérdés lesz, de: milyen kívánságod lenne a 2023-as évhez? Írj hármat, hisz 3 a magyar igazság.
19.Hogyan akarod indítani a 2023-as évet?
20.Mit üzennél az olvasóidnak, követőidnek?


Itt pedig olvashatjátok a válaszaimat is:
1. Írj néhány szót a 2022-es évedről szavakkal(Pl pozitív, Boldog, Szép, Boldogtalan, Rossz, stb.)
Pozitív, Boldogság, Pici Negatív

2. Válasz egy témát ami a legjobb volt az évben, lehet az egy könyv, sorozat, utazás, élmény stb. Írd le mit éreztél akkor, mi tetszett és mi nem
Egy könyvet tudnék most csak mondani, amely Lucinda Riley - Angyalfa címet kapta. A leírása, a boritója nagyon megtetszett és a könyvnek is az eleje. Izgatott is voltam miatta, hogy mi fog történi. Ám, a könyv mégse nyerte el annyira a tetszésemet, mert eléggé átcsapott olyas valamibe, amitől én kb falra tudtam mászni tőle, de mégis érdekelt hogy mi történik, mi lesz a vége, mi lesz a szereplőkkel és sorolhatnám. De valahogy mégis csalódást okozott, mert nem azt vártam a könyvtől amit elképzeltem.... Részben ennyi. 

3. Milyennek képzelted a 2022-es évedet?
Olyannak amilyennek elképzeltem, bár nem gondoltam volna, hogy vesz majd egy fordulatot így ősszel és év végére.

4. Mi az ami megvalósult belőle?
Elég sok minden valósult meg belőle, főleg az hogy elkezdtem mozogni és egészségesebben étkezni. Valamint megjártunk egy újabb költözés, ami remélem jövőre nem ismétlődik.

5. 
Milyen nehézségeken kellett keresztül menned idén?
Nem akarok róla írni, de akiknek elmeséltem azok tudják. 

6. Mi az amit megbántál, hogy megvetted akkor, de most már egyáltalán nem?
Hm, jó kérdés, mert így hírtelen nem jut semmi se az eszembe. Talán a popcorn gépet mondanám, de már egyáltalán nem bánom, mert jó pattogatni valót csinál😍

7. Milyen helyeken jártál idén és melyiket ajánlanád a leginkább?
Idén semmi új helyre nem mentem el, nem vagyok egy kirándulós típus. A szokásos helyekre persze elmentem, de képek nem nagyon készültek.

8. Mi az, amire a legbüszkébb vagy?
Elkezdtem mozogni, tenni önmagamért valamit és hogy hivatalosan is sikerült legyőznöm a migrénemet. Visszatértem a kedvenc hobbimhoz a rajzoláshoz, bár igaz hogy digitális és van mit tanulnom még, de szeretek rajzolni. Kiléptem a komfortzónámból és kipróbáltam sok új dolgot is, valamint ismét kiálltam magamért és nemet mondtam. 

9. Mi a legemlékezetesebb élmény, amiben 2022-ben részed volt?
Kaptam végre egy robotgépet, így ki is használom, mert szeretem. Igaz, nem Kitchen Aid robotgép, de annál inkább szeretem használni. A másik meg a költözés, de ha lehet, nem akarok többet költözni, mert tényleg macerás és fárasztó tud lenni.
Új készülék vásárlása.

10. Mit gondolsz, mennyire volt eredményes a 2022-es éved?
Nagyon eredményes volt, ahhoz képest, hogy voltak dolgok amiket nem tudtam teljesen végig csinálni és egy költözés is jött magával, valamint a blogom is költözött egyet. Az év végét nem mondanám valami eredményesnek, de pozitív vagyok és bizakodó is abban, hogy megváltoznak majd a dolgok. 

11. Milyen az idei, 2022-es év blogstatisztikád? (Hány blogposzt született, melyik volt a legolvasottabb, melyik a te kedvenced stb)
Ezzel a bejegyzéssel együtt összesen 16 bejegyzésem lett, látszik is hogy tartottam szünetet a blogolás terén. Azt számítsuk bele, hogy most nem rég költöztem el a Wordpressről a Bloggerre(blogspotra), ezért sajnos ilyen szinten elvesztettem úgy mond a blogstatisztikát ^^"  :( ...Legalábbis a legtöbbet.. Mióta ide költöztem ezek voltak: Hová tűntem és költözés(234), Ennyi volt(készülék)(101), Könyv ajánló: Sarah Morgan Gyere hozzám karácsonykor(103), Termék ajánló: Adriságok(150), Ki vagyok én? TAG(132) és Te szeretsz telefonálni?(147)

A Wordpressen pedig: Mi az a Anime és miert szeretem?(605), Beastars 1.-2. Évad (448), A régi közösségi platformok(396), Anime ajánló: InuYasha(354), Retro játékok(336), Teljes élet hallássérültként: Lehetséges?(334), Őszi TAG(330), G-portal időszaka(306) és végül Mixit avagy mi a véleményem róla?(569)

Kedvencem? Olyan nálam nincs, mert mindegyiket nagyon szerettem/szeretem megírni és mindegyik bejegyzésemre nagyon büszke vagyok és ugyan azt írnám most is le, legfeljebb máshogyan fogalmazva talán, de még ez sem biztos. Aki ismer és tudja, hogy engem sose érdekeltek túlságosan ezek a dolgok, persze jó dolog ha van, meg jó ránézni, de véresen komolyan sose vettem. 


12. Mi az ami nem valósult meg, de szeretnéd átvinni a 2023-as évre?
Ha most ezt elkezdem sorolni, soha nem érek a végére😃 De a mozgás szeretném most leginkább kiemelni, mert sajnos el lustultam augusztus óta és ezt szeretném nagyon is átvinni 2023-ra és fenn tartani is, az életem részévé tenni a mozgás. 

13. Fogadalom. Mint tudjuk, hogy általában az emberek tesznek fogadalmat. Te mit gondolsz erről, mi a véleményed? Teszel fogadalmat idén is?
Én jobban szeretek újabb célokat kitűzni, mint fogadalmat tenni. Miért? Mert úgysem tartom be, a másik hogy csak stresszelnék, görcsölnék rajta, ezt pedig nem akarom. 

14. Mi a te 2023-as álmod?
Egy saját lakás....
És sok minden más is. 

15. Mik a terveid a blogolás terén? Lesznek továbbra is posztok?
Szeretnék több témámat is már végre kitenni a blogomra és folytatni továbbra is a blogolás, akár témákkal vagy a hallássérült életmódról írni. 

16. Van olyan étel amit soha nem kóstolnál meg, akkor sem, ha már többen is ajánlották azt?
Tengeri ételek, halak stb egyáltalán nem vonzanak és nem is kóstolnám meg őket soha! Sushi-ra még úgy ahogy kíváncsi lennék, ha egyszer sikerülne kijutnom Japánba.

17. Milyen céljaid, terveid vannak a bloggal kapcsolatban 2023-ra? Kipróbálsz valami új közösségi média platformot vagy esetleg jobban kihasználod azokat, amiken most jelen vagy?
Továbbra is szeretnék írni a témákról amelyeket felírtam és szeretném ezeket kitenni a blogomra. A közösségi média platformokon maradok továbbra is, valamint szeretném igen jobban kihasználni azokat amiket eddig nem, jobban kialakítani a dolgokat, pl instagramon, több videókat is gyártani és újra elindítani a interjú rovatomat, mert valljuk be, hogy eléggé el lett hanyagolva. Szeretnék majd egy újat is hozni nektek. Szóval, igyekszem aktív lenni mindenhol, ahol csak lehetséges. 

18. Furcsa kérdés lesz, de: milyen kívánságod lenne a 2023-as évhez? Írj hármat, hisz 3 a magyar igazság.
Saját lakás, Új laptop, Mozgás továbbra is

19. Hogyan akarod indítani a 2023-as évet? 
Mozgással, kitartással, teljesítésekkel és megvalósításokkal szeretném kezdeni.

20. 20. Mit üzennél az olvasóidnak, követőidnek?
Azt, hogy soha ne adjátok fel a céljaitokat, álmaitokat, a bakancslistáitokat! Mert ha nem is ebben az évben vagy azutániban valósulnak meg és így tovább. Apró célokat tűzz ki magadnak, amelyek apránként ugyan, de megvalósulnak egyszer. Igaz, hogy mindig lesznek nehézségek és akadályok előtted, de te átugrod azokat és legyőzöd azt ami az utadban áll! Mert te igenis bátor vagy, erős vagy és semmi, senki nem állhat az utadba! Csak akarnod kell!


Ez volt az én Év végi összegzőm, remélem tetszett nektek is. :)
Várjuk Ninaa-val a tiétekét is! ^^ Ninaa válaszait pedig itt olvashatod: Katt ide!

Klaudi