Sziasztok!

Ismerjétek meg az Adriságok megalkotóját, tőle már nagyon sok mindent rendeltem és teljes szívemből tudom ajánlani! Adri egy őszinte, tiszta szívű, nagyon lelkiismeretes alkotó! Tényleg teljes szívéből, szeretetből, odaadással alkotja meg termékeit és egyáltalán nem okoz/okozott soha csalódást. A termékei egyediek és nagyon szépek, változatosak, emellett nagyon reális árai is vannak ami szintén fontos.

Összegyűjtöttem itt nektek azokat a termékeket amelyeket rendeltem, vásároltam tőle és teljes őszintességgel tudom nektek ajánlani őket. Most, hogy hamarosan itt a Szeretet Ünnepe, a Karácsony, tudsz tőle rendelni, akár a fa alá, akár a párunknak, akár magunkat is megtudjuk vele lepni.

Bármilyen alkalomra tudsz tőle rendelni, nagyon kedves, segítőkész és rugalmas.
-Karácsony
-Névnap
-Szülinap
-Valentin nap
-Húsvét
-Barátodnak/Barátnőknek
-Párodnak
-Anyák napja
-Apák napja
-Keresztelőre
Tényleg bárkinek és bármikor!




Összegyűjtöttem nektek egy képen, hogy mennyi mindenem van már tőle és természetesen fel is sorolom nektek:
- Kulacs 1L
- Karkötőket, egy saját nevemre szóló kivételével amit ajándékba/együttműködésként kaptam tőle
- Bevásárló lista, Menü tervezővel is szintén együttműködés keretében lepett meg, ezeket a tervezőket Adri úgy is el tudja küldeni hogy letöltheted és te magad nyomtatod ki, amennyit szeretnél.
- 2023-as határidő napló amely 120 oldalas és ehhez kapunk egy matrica ívet, amelyekkel jelölni tudjuk a hónapokat és akár dísziteni tudjuk virágokkal is. De ha feldobnád más matricákkal ne habozz! Bátran tudod dísziteni bármivel. Ennek a határidő naplónak van egy másik verziója is, ami talán még ennél is csajosabb.
- Illatviaszok és gyertyák, bátran tudod használni a viaszokat aromalámpádba és beillatosítja a szobádat, isteni illata van a zacskón keresztül is. 
- Csoda vagy bögre, névvel is kérheted. Nos, szerintem nem kell bemutatnom, hogy nekem aki bögre mániás, nagyon könnyű elcsábulni... khm.. igen.
- Kulcstartó, jégvarázsosat kértem. Van egy másik amiről most nem készült kép, mert a kulcstartómon van. De mind a kettőt nagyon szeretem és fantasztikus színe van, arról nem is beszélve, hogy jó ránézni. Ez is a kulcstartomon van, de most levettem nektek megmutatni.

Saját kép, engedély nélkül elvinni TILOS!



Ha szét szeretnél nézni az oldalain, akkor itt találod meg, kattints valamelyikre és elvezet hozzá. Nézz körül bátran, lesd meg milyen szépeket alkot. 

Te már rendeltél tőle valamit? Ha igen, akkor mit? 
Ismered az Adriságok oldalt vagy hallottál róla? Melyik termék tetszik tőle a legjobban?
Melyik kisvállalkozótól rendeltél már?

Klaudi